Please wait, loading...

 

BehandelingenSkin Bootcamps

Transformeer je huid
in een paar stappen

Welkom bij de huidverbeterende bootcamp, een op maat gesteld huidplan van behandelingen afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Het verschil met een reguliere Zenn-gezichtsbehandeling is dat de bootcamp-behandelingen zeer resultaatgericht zijn en minder gericht op ontspanning (bijvoorbeeld: bij de bootcamp behandeling krijg je geen gezichtsmassage). Je komt één keer per week, of eens in de twee weken naar de salon voor een speciaal voor jou gemaakte behandeling. 

Bovendien bieden we je richtlijnen voor nazorg en producten geselecteerd op basis van jouw individuele behoeften. Met de skin bootcamp bereik je de gewenste resultaten – een stralende, gezondere huid – merkbaar sneller. De behandeling is ideaal voor een doffe of ouder wordende huid en acnelittekens.

De skin bootcamp is verkrijgbaar in de pakketten van 3, 6, 9 en 12 behandelingen inclusief nazorgproducten.

Wij helpen jou
om je doelen te behalen

Alle Jean D’Arcel-behandelingen zijn uitgebreid getest.

Tijdens uw behandeling richten we ons op jouw huidverzorging en verbetering met behulp van een op maat gemaakt plan. Ons doel is om jouw huid te transformeren in een stralende, goed-gevoede en vooral gezonde huid. We zorgen dat je geniet en ontspant van de behandeling. We hopen dat onze behandelingen een “Zenn” zijn voor zowel lichaam als geest.

Je kunt jouw behandeling uitbreiden met het epileren, vormen en kleuren van jouw wenkbrauwen, een lift en tint voor je wimpers, of met waxen.

Een stralende
en gezonde huid

Zenn in the City is de ultieme bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een stralende huid, perfecte wenkbrauwen en natural-looking lange wimpers. Maar het belangrijkste is dat de salon een plek is waar je jouw lichaam en geest kunt ontspannen.

Volg ons

Blijf op de hoogte van het huidverzorgingsnieuws en volg ons op Facebook of Instagram.

Copyright van Zenn In The City. Web design door Vlo Studios. Alle rechten voorbehouden.

Copyright van Zenn In The City. Web design door Vlo Studios. Alle rechten voorbehouden.