Please wait, loading...

 

Behandelingen Micro-needling behandeling

De crème de la crème van anti-aging behandelingen.

De crème de la crème van anti-aging behandelingen.

Je begint met een Reviderm-microdermabrasie behandeling. Tijdens deze eerste behandeling wordt jouw huid gereinigd en ververst, onzuiverheden verwijderd en jouw wenkbrauwen gevormd. De microdermabrasie behandeling reinigt en bereidt de huid voor op micro-needling.

Na één dag is jouw huid klaar voor de ultramoderne micro-needling technologie, SkinNeedler van Reviderm. De behandeling perforeert zachtjes het oppervlak van jouw huid, stimuleert de celgroei en de collageenvezels in de tissues van de huid. Je wordt verrast door de onmiddellijke resultaten.

We raden aan om te beginnen met minimaal drie tot vier behandelingen. Je bezoekt de salon om de 2 weken. De nazorgproducten voor de eerste drie dagen na elke behandeling zijn inbegrepen. Je kunt een dag downtime ervaren of een rode huid hebben gedurende ongeveer één dag. Gedurende de eerste drie dagen na de micro-needling is het niet toegestaan om make-up te dragen of een sauna of zwembad te bezoeken. Je zult de eerste resultaten gelijk na de behandeling opmerken. Maar de diepgaande verandering in jouw huidkleur en conditie verschijnt binnen 6 tot 8 maanden na de laatste behandeling. De ultramoderne micro-needling technologie verbetert de gezondheid en schoonheid van de huid.

Twijfel je over de behandeling? Kies een budget dat je bereid bent te besteden aan een behandeling. We zullen naar jouw wensen een geschikte behandeling bespreken vóór de salonafspraak.

Een stralende
en gezonde huid

Zenn in the City is de ultieme bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een stralende huid, perfecte wenkbrauwen en natural-looking lange wimpers. Maar het belangrijkste is dat de salon een plek is waar je jouw lichaam en geest kunt ontspannen.

Volg ons

Blijf op de hoogte van het huidverzorgingsnieuws en volg ons op Facebook of Instagram.

Copyright van Zenn In The City. Web design door Vlo Studios. Alle rechten voorbehouden.

Copyright van Zenn In The City. Web design door Vlo Studios. Alle rechten voorbehouden.